Ovaal

ovale winterzeilen

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Epervier winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Epervier winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Normale prijs: € 20,57

  Speciale prijs: € 18,51

  (inclusief BTW)

  3 JAAR WAARBORG : EPERVIER is een opaak dekzeil van door coating doordrenkt PVC, gewapend en voorgespannen polyester weefsel met inslag. De oppervlakte die in aanraking komt met de boordsteen is doeltreffend beschermd door een brede, uiterst duurzame versterking. De onderkant van het dekzeil dat met de vloer in aanraking komt is zandkleurig om geen risico te lopen dat de boordstenen zouden verkleuren. Het weefsel is, over de gehele oppervlakte, wel voorzien van microdoorboringen die het regenwater laten wegvloeien zonder het daglicht door te laten. De EPERVIER dekzeilen worden geleverd met een beschermingszak en een opbergzak voor de toebehoren.
  Kleuren: blauw/zandkleur, amandelgroen/zandkleur of grijs/zandkleur

  --> prijs per m² Meer info
 2. Aquatex winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Aquatex winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Normale prijs: € 20,57

  Speciale prijs: € 18,51

  (inclusief BTW)

  2 JAAR WAARBORG : AQUATEX is een dekzeil van uiterst duurzaam en licht polyester tralieweefsel met inslag, het is gewapend en door coating doordrenkt met PVC. De met de boordstenen in aanraking komende oppervlakte is doeltreffend beschermd door een brede, uiterst duurzame versterking. De onderkant van het dekzeil dat met de vloer in aanraking komt is zandkleurig om geen risico te lopen dat de boordstenen zouden verkleuren. De klassieke uitvoering van de AQUATEX is uitgerust met een vasthechtingssysteem d.m.v. individuele riemen en dynamometrische veren en haken met mof. De AQUATEX dekzeilen worden geleverd met een beschermingszak en een opbergzak voor de toebehoren.

  KLEUREN: blauw/zandkleur of groen/zandkleur

  --> prijs per m² Meer info
 3. Hiverlux winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Hiverlux winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Normale prijs: € 20,57

  Speciale prijs: € 18,51

  (inclusief BTW)

  2 JAAR WAARBORG : HIVERLUX is een opaak dekzeil van met PVC bestreken gewapend polyester weefsel met inslag. De oppervlakte die in aanraking komt met de boordstenen is doeltreffend beschermd door een brede, uiterst duurzame versterking. De onderkant van het dekzeil dat met de vloer in aanraking komt is zandkleurig om geen risico te lopen dat de boordstenen zouden verkleuren. Schrander verdeelde doorboringen maken de snelle afvoer van het regenwater mogelijk en vermijden aldus de vorming van waterzakken. De HIVERLUX dekzeilen worden geleverd met een beschermingszak en een opbergzak voor de toebehoren.

  KLEUREN: blauw/zandkleur of groen/zandkleur

  --> prijs per m² Meer info
 4. Wintersafe veiligheids-winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Wintersafe veiligheids-winterdekzeil - per m² (Ovaal)

  Normale prijs: € 24,20

  Speciale prijs: € 21,78

  (inclusief BTW)

  3 JAAR WAARBORG : WINTERSAFE is een opaak dekzeil van met PVC bestreken gewapend polyesterweefsel van 650 g met inslag. De onderkant van het dekzeil dat met de vloer in aanraking komt is zandkleurig om geen risico te lopen dat de boordstenen zouden verkleuren. Schrander verdeelde doorboringen maken de snelle afvoer van het regenwater mogelijk en vermijden aldus de vorming van waterzakken. Er worden aanvullende lokale doorboringen voorzien voor zwembaden met een trap en voor zwembaden van vrije vorm. De PVC-bekleding van de WINTERSAFE is behandeld tegen ultraviolette straling en tevens bestand tegen chloorhoudende producten. WINTERSAFE is voorzien van een haaksysteem per perifere bies en fixeerkit. De WINTERSAFE dekzeilen worden geleverd met een beschermingszak en een opbergzak voor de toebehoren.

  KLEUREN (voorkant/achterkant): blauw/zandkleur, amandelgroen/zandkleur, grijs/zandkleur en zandkleur/zandkleur

  -> Prijs is per m² Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren